Nové etikety

V roce 2019 jsme se rozhodli, že z pěstitelského pálení přejdeme i na výrobu naší vlastní pálenky. Tento krok přinesl řadu nových úkolů, včetně tvorby e-shopu a designu nových etiket pro láhve. Původní etikety, zobrazující naši pálenici a sad, jsme tvořili sami za pomocí našich přátel. Vlastně tak, aby bylo na láhve, co nalepit. Uběhla nějaká doba a my jsme si uvědomili, že kvalitní design je klíčový pro přitažlivost našich produktů na trhu. Proto jsme se rozhodli svěřit tvorbu nových etiket do rukou zkušeného grafika Aleše Sadila.

Chtěli jsme, aby nová etiketa lépe vyjadřovala naši rodinnou výrobu a zároveň byla čistá a jednoduchá. Starší design byl nahrazen modernějším a minimalistickým, který lépe vyjadřuje podstatu našeho produktu. Základním prvkem etikety jsou písmena tvořící naše příjmení. Celkový tvar má představovat samotný plod, švestky jsou patrné i v zakončení jednotlivých písmen, obohacené o prvky listů a stromu. Celý návrh podtrhuje elegantní zlatý trojrozměrný vzhled. A pokud by v tom někdo náhodou Svízelu neviděl, vložený název "Slivovice Svízela" je těžko přehlédnutelný. Pan Sadil si s tímto úkolem skvěle poradil a výsledek jeho práce nás nadchl. U nás nový návrh zcela překonal očekávání. Co myslíte vy?

Navíc jsme vytvořili variantu etikety, kterou mohou využít i firmy pro propagační účely, přidáním vlastního loga. Tato možnost umožňuje našim produktům širší uplatnění jako firemní dárky pro zákazníky či zaměstnance. Věříme, že nový design etikety vás osloví a přispěje k lepší prezentaci našich produktů. Jsme velmi vděční za podporu a důvěru, kterou nám projevujete.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz